





Petit Le Mans Powered by Mazda Road Atlanta October 1st - 4th, 2014

Provisional Schedule

Series Listing: TUDOR UNITED SPORTSCAR CHAMPIONSHIP (TUDOR CHAMPIONSHIP) CONTINENTAL TIRE SPORTSCAR CHALLENGE (CTSC) LAMBORGHINI BLANCPAIN SUPER TROFEO SERIES (LBST) PORSCHE GT3 CUP CHALLENGE USA BY YOKOHAMA (GT3 CUP) COOPER TIRES PROTOTYPE LITES POWERED BY MAZDA (LITES) MAZDA MX-5 CUP PRESENTED BY BFGOODRICH TIRES (MX-5)

WEDNESDAY, OCTOBER 1, 201	
8:00 АМ - 8:30 АМ 8:45 АМ - 9:15 АМ	PRACTICE #1 - MX-5
	PRACTICE #1 - LITES
9:30 AM - 10:00 AM	PRACTICE #1 - GT3 CUP
10:15 AM - 10:55 AM	PRACTICE #1 - LBST
11:10 AM - 11:40 PM	PRACTICE #2 - MX-5
11:40 AM - 12:45 PM	
12:45 PM - 1:25 PM	PRACTICE #2- LITES
1:40 PM - 2:20 PM	PRACTICE #2 - GT3 CUP
2:35 рм - 3:15 рм 3:30 рм - 4:30 рм	PRACTICE #2 - LBST PRACTICE #1 - CTSC
4:45 PM - 5:15 PM	QUALIFYING - MX-5
5:30 PM - 6:00 PM	QUALIFYING - LBST
3.30 FM - 0.00 FM	
THURSDAY, OCTOBER 2, 2014	
8:00 AM - 8:20 AM	QUALIFYING - LITES
8:35 AM - 8:55 AM	QUALIFYING - GT3 CUP
9:10 AM - 9:55 AM	PRACTICE #2 - CTSC
10:10 ам - 11:10 ам	PRACTICE #1 - TUDOR CHAMPIONSHIP (ALL CLASSES)
11:25 АМ - 12:15 РМ	RACE #1 - LBST - 50 MINUTES
12:15 рм - 1:15 рм	LUNCH
1:15 рм - 1:25 рм	PRE-RACE - LITES
1:25 рм - 1:55 рм	RACE #1 - LITES - 30 MINUTES
2:10 рм - 3:10 рм	PRACTICE #2 - TUDOR CHAMPIONSHIP (ALL CLASSES)
3:25 рм - 3:35 рм	PRE-RACE - GT3 CUP
3:35 рм - 4:20 рм	RACE #1 - GT3 CUP - 45 MINUTES
4:35 рм - 4:50 рм	QUALIFYING - CTSC ST
5:05 рм - 5:20 рм	QUALIFYING - CTSC GS
5:30 рм - 6:15 рм	RACE #1 - MX-5 - 45 MINUTES
5:30рм – 6:00рм	AUTOGRAPH SESSION - GT3 CUP CHALLENGE AT TEAM TRANSPORTERS
6:15 рм - 7:30 рм	DINNER BREAK
6:40 рм - 7:00 рм	CORVETTE CAR CORRAL PARADE LAP
7:00 рм - 7:20 рм	TBD CAR CORRAL PARADE LAP
7:30 рм - 9:00 рм	PRACTICE #3 - TUDOR CHAMPIONSHIP (ALL CLASSES)
EDIDAY OCTOPED 2 2014	
FRIDAY, OCTOBER 3, 2014 8:00 AM - 8:45 AM	RACE #2 - MX-5 - 45 MINUTES
9:00 AM - 9:10 AM	PRE-RACE - LITES
9:10 AM - 9:55 AM	RACE #2 - LITES - 45 MINUTES
10:10 AM - 11:10 AM	PRACTICE #4 - TUDOR CHAMPIONSHIP (ALL CLASSES)
11:25 АМ - 11:35 АМ	PRE-RACE - GT3 CUP
11:30 АМ - 12:15 РМ	AUTOGRAPH SESSION - TUDOR CHAMPIONSHIP and PROTOTYPE LITES AT TEAM TRANSPORTERS
11:35 ам -12:10 рм	RACE #2 - GT3 CUP - 45 MINUTES
12:00 рм - 12:30 рм	TUDOR CHAMPIONSHIP LIVE AUCTION AT ACTION EXPRESS TEAM TRANSPORTER (BENEFITS AUSTIN HATCHER FOUNDATION)
12:10 РМ - 1:00 РМ	LUNCH
12:15 РМ - 12:35 РМ	PORSCHEPLATZ CAR CORRAL PARADE LAPS
12:15 рм - 12:50 рм	PRE-RACE OPEN GRID / FAN WALK - PIT LANE - CTSC
12:35 рм - 12:55 рм	IMSA HOT LAP EXPERIENCE (BY INVITATION ONLY)
1:00 рм - 1:15 рм	PRE-RACE - FORMATION LAPS - CTSC
1:15 рм - 3:45 рм	RACE - CTSC - 150 MINUTES
3:50 рм - 4:10 рм	SRT/AUDI ROAD ATLANTA CAR CORRAL LAPS (100 CARS MAXIMUM)
4:20 рм - 4:35 рм	QUALIFYING - TUDOR CHAMPIONSHIP (GTD)
4:40 рм - 4:55 рм	QUALIFYING - TUDOR CHAMPIONSHIP (GTLM)
5:05 РМ - 5:20 РМ	QUALIFYING - TUDOR CHAMPIONSHIP (PC)
5:25 РМ - 5:40 РМ	QUALIFYING - TUDOR CHAMPIONSHIP (P)
5:55 рм - 6:45 рм	RACE #2 - LBST - 50 MINUTES
SATURDAY, OCTOBER 4, 2014	
9:00 ам - 9:25 ам 9:30 ам - 9:45 ам	
9:45 AM - 9:45 AM 9:45 AM -11:15 AM	PROMOTER VIP RIDES (BY INVITATION ONLY) TUDOR CHAMPIONSHIP PRE-RACE: RECON LAP / IMSA HOT LAP EXPERIENCE (BY INVITATION ONLY) / PROMOTER RIDES /
5.45 AW - I I. 15 AW	TODOR CHAMPTONSHIP PRE-RACE. RECON LAP / IMSA HOT LAP EXPERIENCE (BY INVITATION ONLY) / PROMOTER RIDES / OPEN CPU - EAN WALK / COMMATION LAPS





RACE - PETIT LE MANS POWERED BY MAZDA FOR THE TUDOR CHAMPIONSHIP - 10 HOURS

OPEN GRID - FAN WALK / FORMATION LAPS